Kreativa vänner

Besök gärna dessa kreativa vänner genom att klicka på bilder eller länkar och kolla allt spännande och intressant de har att erbjuda och förmedla. Länkar öppnas i nytt fönster.

Cecilia Kyllinge Ute efter en sångerska som kan sjunga allt från slagdängor, rock och blues, till skönsång? Ute efter bra skådespeleri, seriös eller humoristisk underhållning? Då är det Cecilia du ska kontakta. I våra nostalgiföreställningar är hon ”Showens glittrande stjärna” (NLT, Börje Andersson) men bangar inte för att backa en långtradare med släp eller måla ett höghus. Cecilia har sjungit in cd:s med egna låtar ”Till S”, ”Vårda dina vackra drömmar” ”Gryning”, samt tolkar Björn Afzelius på cd, ”Så vill jag bli” och ”Född Fri” (utkom aug 2019).  Under hösten 2020 turnerar hon med föreställning om Björn Afzelius och Janis Joplin samt ska turnera med showen om Tina Turner under våren 2021. Som skådespelare är hon aktuell i rollen som Kerstin Hesselgren, den första riksdagskvinnan som hon spelade på talmannens vårfest i andra kammaren 2019. Cecilia är också författare till vuxenboken ”Tankar i Vargtimmen” (finns också som talbok) samt barnboken ”Hera & Lera möter Stenmonstret”. Om Cecilias artistbana, shower, skivor och skrivande kan du läsa om på www.humormusikochallvar.nu

 

Maken Göran Larsson känd i familjen och vänkretsen för sin läckra matlagningskonst. Som yrkesman är han präst, själavårdare, leg. terapeut och författare till böckerna ”Skamfilad” (Verbum förlag 2007) ”Rötter och Vingar” (Libris förlag 2017), en arbetsbok till den 2018 samt Lilla Sorgeboken (Verbum förlag 2019). Den 10 september 2020 utgavs hans bok ”Man blir människa igen” på Verbum Förlag.

Med dessa andliga/religiösa/psykologiska böcker, som grund, är han en efterfrågad och fängslande föreläsare i hela Sverige, ibland i samarbete med dottern och sångerskan Cecilia Kyllinge. Göran berättar mer om vad han gör och kan på www.kopparormen.se, sidan för alla oss skamfilade människor, för alla oss som längtar efter att mer djup, mer helhet i våra liv. 

 

Jerker Sundgren gör genuina gärdesgårdar av senvuxen gran, traditionellt bundna med vidjor. Välgjort – och fantastiskt vackert. Vill du hägna in eller stänga ute, besök www.dalagardesgard.se www.nyttja.com

 

Det är den suveräna webmastern Marit Anderzén som har byggt min hemsida. Vill du också ha hjälp? Då rekommenderar jag att du tar kontakt med Marit.