Kreativa vänner

Besök gärna dessa kreativa familjemedlemmar genom att klicka på bilder eller länkar och kolla allt spännande och intressant de har att erbjuda och förmedla. Länkar öppnas i nytt fönster.

Cecilia Kyllinge Ute efter en sångerska som kan sjunga allt från slagdängor, rock och blues, till skönsång? Ute efter bra skådespeleri, seriös eller humoristisk underhållning? Då är det Cecilia du ska kontakta. I våra nostalgiföreställningar är hon ”Showens glittrande stjärna” (NLT, Börje Andersson) men bangar inte för att backa en långtradare med släp eller måla ett höghus. Cecilia har skrivit och sjungit i en hyllning till Björn Afzelius, till Janis Joplin  och Tina Turner Hennes första cd med egna låtar hette ”Till S”, den andra ”Vårda dina vackra drömmar” samt ”Gryning”, sedan tolkade hon Björn Afzelius i cd:n, ”Så vill jag bli” och ”Född Fri” (2019) och 2022 gav hon återigen ut sina egna låtar i cd:n ”Lyckans dar”.  Under hösten 2023 turnerar hon med sin nyskrivna föreställning om Carole King och den egna en-kvinns-föreställningen ”Bäst i test.” I sitt senaste skådespelarjobb hade hon rollen som Kerstin Hesselgren, den första riksdagskvinnan, bl a på talmannens vårfest i riksdagens andra kammare (se you tube). Cecilia är också författare till vuxenboken ”Tankar i Vargtimmen” (även som talbok) samt barnboken ”Hera & Lera möter Stenmonstret”. Om Cecilias artistbana, shower, skivor och skrivande kan du läsa om på www.humormusikochallvar.nu

Maken Göran Larsson känd i familjen och vänkretsen för sin läckra matlagningskonst. Som yrkesman är han präst, själavårdare, leg. terapeut och författare till böckerna ”Skamfilad” (Verbum förlag 2007) ”Rötter och Vingar” (Libris förlag 2017), en arbetsbok till den 2018 samt Lilla Sorgeboken (Verbum förlag 2019). Den 10 september 2020 utgavs hans bok ”Man blir människa igen” på Verbum Förlag.

Med dessa andliga/religiösa/psykologiska böcker, som grund, är han en efterfrågad och fängslande föreläsare i hela Sverige, ibland i samarbete med dottern och sångerskan Cecilia Kyllinge. Göran berättar mer om vad han gör och kan på www.kopparormen.se, sidan för alla oss skamfilade människor, för alla oss som längtar efter att mer djup, mer helhet i våra liv.